Ons bedrijf

Ons bedrijf voorziet in alle behoeften in de bouwbranche voor bedrijven, particulieren en stichtingen.

Wij ontlasten U zoveel mogelijk van alle kopzorgen en rompslomp die bijvoorbeeld een verbouwing met zich meebrengt. Er is maar één aanspreekpunt en U hoeft dus niet met meerdere partijen contact te onderhouden. Wij zijn zowel een uitvoerend bouwbedrijf als een dienstverlenend bedrijf en door ons ruime netwerk kunnen wij inspringen en handelen op bijna elke situatie.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om alleen extra mankrachten in te huren voor zowel enkele uren als voor langdurige projecten of als u wilt verbouwen. Alles is bij ons eenvoudig te regelen, dus vraag nu snel een offerte voor uw werkzaamheden aan.

Ons doel

Wij hebben ons als bedrijf een doel gesteld waarmee wij ons willen onderscheiden van andere branchegenoten. Bij ons vindt u werkelijk alles onder 1 dak en dat scheelt een hoop tijd en er is ten alle tijden maar 1 aanspreek partner.

Voor grote bouwprojecten, kleine klussen of onderhoud, Rowepo Services maakt een op maat gemaakt plan en doet net dat beetje extra. Als bouwbedrijf zijnde promoten wij ook zoveel mogelijk het “Duurzaam bouwen”.

Bouwen, verbouwen, afbouw, renovatie, klussen, stand bouw, onderhoud of detachering, wij vinden altijd een passende oplossing ook als u met bepaalde deadlines te maken heeft.

Ons werkgebied

Rowepo Services kan dankzij een ruim netwerk landelijk opereren. Maar onze primair werkgebied is de provincie Zeeland.

Maar onze diensten gaan zelfs tot over de grens, dus als u bijvoorbeeld een vakantiehuisje wilt laten opknappen of verbouwen in het buitenland of u heeft mensen nodig voor stand bouw op een buitenlandse beurs. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voelt uw huis al jaren niet meer als een thuis?

Is Uw bedrijfspand te klein geworden?

Maar verhuizen is geen optie?  Neem dan snel contact op met Rowepo Services!