Foto galerij met door Rowepo Services uitgevoerde of geregisseerde projecten.

(kijkt U op een smartphone dan adviseren wij om deze horizontaal te houden)

Biogasinstallatie onderhoud - Duitsland

Onderhoud uitvoeren aan diverse Biogas installaties in Duitsland en Denemarken. Schoonmaak silo, renovatie silo, plaatsen nieuwe motoren en roerinstallaties, vervangen balkenlaag en netten. Betonboringen voor leidingen t/m 450mm diameter. Kleine overige onderhouds werkzaamheden.

Dakrenovatie - Colijnsplaat

Dakrenovatie waarbij houtrot is aangepakt / delen vervangen, nieuwe folie aangebracht, nieuwe panlatten geplaatst, nieuwe pannen en nieuwe nokvorsten gelegd.

Apartement wanden renovatie - Middelburg

Het gehele apartement gestript en wanden kaal gemaakt, reparaties uitgevoerd en wanden behandelt en alle wanden/plafonds opnieuw op kleur gespoten (spackspuiten).

Zolder renovatie - Goes

Zolderverdieping opnieuw ingedeeld en een complete zolderkamer gecreeërd en volledig afgewerkt. Nieuwe isolatie binnenkant dak, rachelwerk, gipsplaten, inbouwspots, radiatorbekleding, knieschotten met 3x toegang, c.v.ketel kast, leidingwerk, wastafel, zithoek gecreeërd.

Winkelinterieur - Duitsland

Volledig strippen van een winkelpand en een nieuw interieur plaatsen voor een grote internationale beddenzaak. PLaatsen van tussenwanden, leggen van vinyl- en laminaat vloeren, aanbrengen wandbekleding, aanleggen leidingwerk en algehele afbouw.

De Kaserne | Den Bosch

Hier hebben wij een 50 meter lang oud deel van een voertuigen loods van de Willem I kazerne te Den Bosch omgebouwd tot een hotel / brasserie. Met 8 hotelkamers en 1 suite, 1 grote brasserie ruimte en een conferentie ruimte en een ruime buitenplaats.

Woning renovatie | Eindhoven

Een woning waar studenten enkele jaren hebben gewoond geheel gerenoveerd en klaar gemaakt voor de verkoop. Het pand was behoorlijk uitgeleefd. Nieuwe keuken, nieuwe badkamer en toilet, nieuwe vloeren. en nog veel meer.

Overkapping | Doornenburg

Hoge overkapping zodat men daar o.a. aan caravans kan knutselen met slechter weer. De overkapping is gemaakt van Douglas hout en heeft een pannendak met een 6 meter lange lichtstraat. Afmetingen 8 meter lang en 4,8 meter breed.

Cafetaria | Yerseke

Een zeer gedateerde en versleten cafetaria compleet gerenoveerd en nieuwe installaties geplaatst en elektra vervangen.

Tuin en gevel renovatie | Goes

Tuin bestrating en schuttingen vernieuwd en van het woonhuis de gevelbekleding vernieuwd.

Indoor Glow minigolf | Goes

Een ruimte van ca. 300 m2 compleet gerenoveerd en zeer unieke "Glow in the Dark" mini-golf banen ontworpen en gemaakt. Alle hindernissen zijn voornamelijk van bowlingballen en bowling pins gemaakt. Unieke banen waarvan maar 1 set is gemaakt.

Café | Etten-Leur

Een oude bar gesloopt en een nieuwe bar ontworpen en geplaatst. Voorzien van nieuwste technieken en een uniek lege kratten systeem. Enkele oude materialen hergebruikt om nostalgie te behouden en tegelijkertijd duurzaam.

Woonhuis / Tuin renovatie | Etten-Leur

Hier hebben we een gedateerd woonhuis compleet gestript en gemoderniseerd. Daarna is ook de tuin helemaal uitgeruimd en opnieuw ingericht met nieuwe schuttingen en bestrating. (foto kwaliteit is slecht)

Cafetaria | Roosendaal

Voormalig café omgebouwd tot cafetaria / pizzeria. Alle wanden gestript, plafond vernieuwd, compleet nieuwe elektra installatie, nieuwe glazen voorpui geplaatst, troffel en smeervloer aangebracht. Er is ook een compleet nieuwe bak wand ingericht en luchtbehandeling installatie geplaatst.

Rookruimte in Sport pub | Goes

Nieuwe rookruimte gebouwd i.v.m. enorme groei van deze biljard en dart locatie. Voorzien van rook afzuiginstallatie en sfeer LED verlichting strips.Alles aangepast op het bestaande interieur.

Indoor speelparadijs | Goes

Een grote lege ruimte verbouwd tot een indoor speelplaats voor kinderen. De hele ruimte is geheel gerenoveerd en er zijn allerlei speeltoestellen en materialen geplaatst.

Tuin renovatie | Yerseke

Tuin renovatie. Oude schuur gesloopt en 26 meter lange heg verwijderd. Nieuwe hout/beton schutting geplaatst, nieuwe schuur gebouwd, tuinhuisje opgeknapt en een boomhut voor kinderen gemaakt.

Gevelrenovatie | Goes

Oude versleten houten gevelbekleding en isolatie vervangen. Keralit gebruikt met houtnerf en nieuw 70mm isolatie wol geplaatst.

Vakantiehuis | Putten

Oude stacaravan gesloopt, daarna het terrein uitgevlakt.Er is een nieuw metalen onderstel gemaakt en daarop is een nieuw houten vakantiehuisje geplaatst van ruim 55 m2. Volledig voorzien van complete keuken, badkamer, elektra, gas en water installaties.

Tuinrenovatie | Hellevoetsluis

In deze tuin hebben wij bestraat en zijn nieuwe tuinhuizen geplaatst, een overkapping aan een oude loods geplaatst en de gevel van de loods bekleed met potdeksel delen.

Sloopwerk winkelpand | Goes

In een winkelpand hebben wij de bovenverdieping geheel uitgebroken en het complete dak tot op de dakspanten gesloopt als voorbereiding op een nieuw dak.

Gevel renovatie | Wolphaartsdijk

Dit pand hebben wij geheel aan de buitenzijde gerenoveerd om het pand klaar te maken voor de verkoop. Gevels zijn gerepareerd en houten delen vernieuwd en alles opnieuw in de lak gezet.

Standbouw | Amsterdam

Dit is 1 van de stand bouw projecten die wij hebben uitgevoerd in de Rai te Amsterdam op de VT wonen beurs i.o. Van Gogh montage en afbouw b.v.

Loods verbouwen | Eindewege

Enkele wanden en deuren voor de indeling van de loods geplaatst.

Sloopwerk | Middelburg

Sloopwerk verricht en andere werkzaamheden als voorbereiding op een totale renovatie op later tijdstip. Ook is een totaal overwoekerde tuin geheel uitgeruimd van ruim 470m2.

Tuinen | Colijnsplaat

Tuinen van nieuwbouw woningen bestraat, hekwerk, kunstgras en heg geplaatst en binnen laminaat gelegd en plinten geplaatst. En algemene afbouw uitgevoerd.