Wat voor diensten wij U kunnen bieden.

Er zijn verschillende diensten wij U kunnen bieden. Naast de uitvoerende taken van Rowepo Services bieden wij ook diverse extra services aan die het voor U alleen maar makkelijker maken om een project groot of klein zo soepel mogelijk te laten verlopen zonder dat U er zelf veel omkijken naar heeft en niet met vele partijen hoeft te communiceren.

Voor ieder project maken wij met de klant een op maat gemaakt pakket aan services die volledig op u en uw wensen wordt afgestemd. Zo kunt u beslissen zelf nog veel controle te behouden of om de controle volledig over te dragen.

Vaste klanten door service.

Juist door de service die wij verlenen willen klanten vaak voor nieuwe projecten  weer graag met ons samen werken. En zo bouwen wij een vaste band op met de klant en weet precies waar die aan toe is.

Bouw service

Met onze bouw service nemen wij U veel zorgen uit handen. Of het nu gaat om kleine klussen of om grotere verbouwing projecten. Vraag nu snel een offerte aan voor uw plannen voor o.a. nieuwbouw, verbouw, renovatie, klussen of modernisering.

Onderhoud service

Met de onderhoud service hoeft U zich geen zorgen meer te maken over achterstallig onderhoud of veroudering van installaties. Achterstallig onderhoud kost vaak veel meer dan wanneer alles wordt onderhouden. Daarom bieden wij het onderhoudsplan aan. Voor pand, tuin en installaties.

Turn Key service

Onze “turn key” service is een uitkomst voor als u grote verbouwingsplannen heeft. Rowepo Service zorgt dan dat na alle werkzaamheden uw pand helemaal schoongemaakt wordt oplevert en u er zo in kunt zonder nog te moeten stoffen, vegen of ramen wassen.

Ontwerp service

Met onze ontwerp service worden samen met U alle benodigde tekeningen gemaakt en worden Uw wensen hierin meegenomen. Naast deze standaard ontwerp service is er tegen een meerprijs ook een 3D ontwerp mogelijk. Vraag snel naar de mogelijkheden.

Verhuis / opslag service

Staat U voor een grote ingrijpende verbouwing dan kunnen wij met onze verhuis service ervoor zorgen dat alle spullen veilig opgeslagen en getransporteerd worden, zodat U zelf niet met zware dozen of meubels hoeft te sjouwen.

Detachering service

Zijn er wat extra handen nodig dan biedt onze detachering service uitkomst. Of het nu gaat om enkele uren voor kleine werkzaamheden of voor langlopende projecten. Neem snel contact met ons op om een passende oplossing te vinden.